Liity joukkoon

Panostamme henkilökuntamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä työssä viihtymiseen. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Kannustamme työntekijöitämme kasvamaan tähdiksi omassa työssään. Katso avoimet työpaikkamme alta tai jätä rohkeasti avoin hakemus.

ETSIMME SERVAALI OY:LLE OSA-AIKAISTA ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA

Toiveissamme on löytää henkilö, joka on kiinnostunut määräaikaisesta, kesäkuun 2021 loppuun saakka kestävästä, osa-aikatyöstä. Perehdytyksen tehtävään aloitamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakaspalvelussa toimit alkoholimaahantuojan Servaali Oy:n asiakaspalvelun ja myyntitilausten parissa, asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista. Työpäiviisi saattaa sisältyä edellä mainittujen tehtävien lisäksi esimerkiksi reklamaatioiden käsittelyä sekä näytevaraston hallintaa ja siihen liittyvää kuormien käsittelyä. Lisäksi työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää muita tilaus-toimitusketjuun liittyviä työtehtäviä osaamisesi ja innostuksesi mukaan. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaspalvelu- ja logistiikkatiimissä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa: – Asiakaspalvelu (puhelimitse, sähköpostitse) –…Read more

Katso lisää

Avoimet työpaikat

Jos kiinnostuit yrityksestämme, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen ja olemme yhteydessä sinuun, kun hakemaasi työtä on tarjolla!

Katso lisää