Uratarinat

Momentin Group on yksityisomisteinen juoma-alalla toimiva yritys, jolla on liiketoimintaa sekä Suomessa että Baltiassa.
Suomessa Momentin Group toimii ravintolabisneksessä, maahantuonnissa sekä valmistaa Seinäjoella Mallaskosken olutta. Baltiassa Momentin Group harjoittaa liiketoimintaa maahantuonnin ohella myös vähittäis- ja nettikaupassa. Laaja-alainen konserni antaa työntekijälle hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa kanssaan. Momentin konserni työllistää 150 alansa vahvaa asiantuntijaa Suomessa ja Baltiassa.

Brew Seekerin Ninni kuvailee työkulttuuria seuraavasti: ”Meillä kaikilla on hyvä työmoraali ja kova into tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen.
Me kommunikoimme hyvin ja jaamme osaamistamme ja tietoa toisillemme, eikä ketään jätetä yksin.
Itse konsernissa kokonaisuutena pidetään hyvää huolta työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan monin eri tavoin.”

Lue lisää alta innostavista uratarinoista Momentinin kolmelta oman alansa osaajalta!

Olen Jonna ja työskentelen Momentin Restaurants Oy:llä ravintola Janoisessa Lohessa.
Firmaan olen tullut jo vuonna 2000.

Meillä on kalaperheessä ollut aina korkea työmoraali ja oikeat ammattilaiset oikeassa paikassa. Kollegani ovat olleet suuria persoonia, jotka ovat opettaneet minulle paljon tuotetietoudesta ja kuinka tärkeää on puhdas lasi ja oikein laskettu juoma.

Janoinen Lohi on yksi suurimmista rakkauksistani. Rakastan edelleen myyntityötä ja asiakkaistani huolehtiminen on minulle ensisijainen kunnia. Palkitsevinta on, kun saan asiakkaat innostumaan sankoin joukoin ideoimistani tapahtumista, kuten bingosta.

Pidän Momentinia turvallisena työnantajana, jossa saan toteuttaa ja olla oma itseni, kiitos siitä.

Olen Jaana ja työskentelen Mallaskosken panimolla tehden monelaisia hommia. Mäskään ja astioin olutta, hoidan jonkun verran erinäisiä toimisto hommia ja välillä olen se äiti, joka siivoaa sotkuja.

Työt Mallaskosken panimolla olen aloittanut keväällä 2011. Tulin kesätöihin ja yksi asia johti toiseen ja nyt työskentelen täällä vakinaisena ja panimon ainoana naisena.

Panimon työkulttuuri on juuri passeli minulle. Toisinaan on todella hektistä, että saa todella miettiä että kuinka kaikki ehtii tekemään. Välillä sitten hieman rauhallisempaa, mutta silti aina löytyy tekemistä.

Työ merkitsee minulle mielenkiintoista ja monipuolista tekemistä ja hyviä työkavereita.

Parasta työssäni on sen monimuotoisuus. Jokainen päivä on hieman omanlaisensa ja ikinä ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan.

Mallaskoskelle kannattaa tulla töihin jos haluaa työskennellä hyvän oluen parissa, jota tekevät asiansa osaavat ihmiset.

Olen Ninni ja työskentelen Brew Seeker Oy:ssä. Oma työnkuvani rakentuu myyntityöstä HoReCa- kanavaan eli hoidan sekä ravintolamyyntiä että ravintolatukkujen myyntiä. Aloitin työt Brew Seekerillä vuonna 2014 eli joulukuun alussa tulee jo kuusi vuotta täyteen! hyvien oluiden parissa!

Mielestäni työkulttuurimme on asiallinen, salliva ja selkeä; työ on hyvin ohjattua sekä johdettua ja yhteisesti luotuja pelisääntöjä on helppo noudattaa.

Brew Seekerillä on se lähtökohta, että asiakkaita kohdellaan aina kunnioittavasti ja mennään eteenpäin nöyrällä asenteella. Tämä tapa toimia heijastuu myös toistemme kohtelemiseen, mikä on terveen ja hyvin voivan työyhteisön välttämätön tukipilari. Työyhteisömme on kannustava, huomioiva ja humoristinen.

Työni merkitsee minulle vapautta toteuttaa itseäni minulle parhaalla tavalla eli olemalla ihmisten kanssa tekemisissä. Koen olevani onnekas, koska olen saanut urallani oppia erilaisten työtehtävien kautta koko ajan uutta ja käyttää sitä hyödykseni matkan varrella erilaisissa eteen tulleissa tilanteissa.

Minulle parasta työssäni on se, että jokainen päivä on erilainen! Koskaan ei voi varmasti aamulla tietää, mitä päivältä on odotettavissa eli nopeasti vaihtuvat tilanteet.
Koska olen ollut kovin sosiaalinen jo pienestä pitäen, niin asiakaskohtaamiset ovat minulle sitä merkityksellisintä antia tässä työssä.
Myöskin matkustaminen sekä kotimaassa että ulkomailla on minulle luontaista ja hauskaa, niin kuin tässä työssä kuuluukin olla.
Tietystikään unohtamatta rakkaita tuotteitamme Brew Seekerillä; jatkuvasti vaihtuva erikoistuotevalikoima pitää mielen virkeänä ja hyvän vireystason päällä!

Brew Seekerille kannattaa tulla töihin tietysti mitä parhaan työpoppoon takia! Luonnollisesti myös huipputuotteiden myyminen itsessään on mitä paras houkutin!

Brew Seeker ”perheessä” on näiden useiden vuosien jälkeenkin hyvä ja tiivis tunnelma, vaikka alkuperäinen kolmihenkinen porukkamme on kasvanut voimakkaasti!
Elämme jatkuvaa murroksen aikaa koko Momentinin perheessä ja omalta osaltani haluan kiittää sekä johtoa että koko muuta porukkaa tilanteiden hyvästä haltuun ottamisesta ja joustavuudesta.
Hyvä yhteinen tekeminen on kaikki kaikessa.

”Life is too short to drink cheap beer”!