Momentin Group

Liity joukkoon

Avoimet työpaikat

Panostamme henkilökuntamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä työssä viihtymiseen. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Kannustamme työntekijöitämme kasvamaan tähdiksi omassa työssään. Katso avoimet työpaikkamme alta tai jätä rohkeasti avoin hakemus.

ETSIMME RAVINTOLA-ALAN AMMATTILAISIA ERI TEHTÄVIIN

Haluatko olla mukana tekemässä jotain mahtavaa? Tule avaamaan uutta ravintolaamme Punavuoreen tai rikastuttamaan jo olemassa olevia ravintoloitamme ammattiosaamisellasi! Momentin perhe hakee niin koko- kun osa-aikaisiinkin ravintolasalin tehtäviin tekijöitä. Avoimena on Shift Leadin (vuoropäällikkö) sekä juomatarjoilun ammattiosaajan työtehtäviä. Momentin Restaurants, jo vuodesta 1992, on niittänyt mainetta laadukkailla ja monipuolisilla tuotteillaan sekä iloisella ja asiantuntevalla palvelulla. Lisätiedot alla olevan linkin takaa:

Katso lisää

Avoimet työpaikat

Jos kiinnostuit yrityksestämme, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen ja olemme yhteydessä sinuun, kun hakemaasi työtä on tarjolla!

Katso lisää